Eykenduyn Coaching & Advies streeft naar inspirerende samenwerking voor blijvend resultaat.

Hieronder tref je mijn zorgvuldig samengestelde groep van samenwerkingspartners.

Wij hebben elkaar over en weer gekozen, omdat we geloven in het realiseren van persoonlijk leiderschap, efectiviteit en duurzame vernieuwing.

Wij vinden als professionals deze elementen belangrijk in ons eigen functioneren, net zoals wij dat willen bereiken met onze cliënten.  Wij nemen eigenaarschap voor ons werk en streven het eigenaarschap voor ontwikkeling ook na voor de particulieren en organisaties met wie wij werken.

Vista Nova

Binnen Vista Nova zijn 25 trainers en coaches verenigd rond een tweetal opleidingsprogramma’s voor Loopbaan- en Leiderschapscoaching. Als gast-supervisor begeleid ik studenten in hun Post HBO Beroepsopleiding Loopbaancoaching.
Vista Nova (voortgekomen uit Adviesbureau Hoogendijk BV in Houten) is met haar programma’s toonaangevend in Nederland. Vista Nova wordt geleid door Marc Gnodde en Ans Tros (tevens School voor Coaching).

Website Vista Nova

Heb je belangstelling voor de opleidingsprogramma’s van Vista Nova, download dan hier de opleidingsbrochure:Programma Vista Nova

Endurance

Endurance verzorgt trainings- en coachingsprogramma’s in de recreatie- en horecasector. Gedegen trainingen en coaching, gegeven door specialisten in deze sectoren. Gedreven waar het gaat om hun passie voor dienstbaarheid en gastheerschap.

Website Endurance

E-Mail This Post/Page Print deze pagina