Mijn wereld

Mijn wereldIk ben gefascineerd door de schoonheid van de natuur, de logica en de samenhang. Wij mensen zijn onderdeel daarvan. Van ons spreken, handelen, van onze aanwezigheid gaat enorme invloed uit. Voor mij is het een belangrijke opdracht mij dit bewust te zijn.

Expressie

ExpressieNú heb ik de mogelijkheid mens te zijn. Om te doen wat ik het liefste doe, om te doen waar ik goed in ben. Ik wil handelend aanwezig zijn met alles wat ik in mij heb. Eens zal ik dood gaan, maar als ik mij laat regeren door mijn angsten, gebeurt dat nu al. No way!

Zelfsturing

ZelfsturingHet is geweldig om je eigen weg uit te stippelen. Weinig mensen hebben van nature een intern kompas, dat hen vertelt welke richting uit te gaan. Alle anderen leren tijdens de levensreis wat te doen. Leren is verkennen, kennis opdoen en dan gewoon doen, vooral doen. En weet je wat bijzonder is? Dat iedereen om je heen dat geweldig vindt. Zij doen het namelijk ook óf ze zouden het dolgraag willen!

Spirit

SpiritIk geloof in oorsprong en bestemming. Alles daartussen is mijn verantwoordelijkheid. Ik wil bijdragen aan een bezielde wereld, deel mijn liefde met vrouw, peetkinderen, familie en vrienden. Omdat voor mij verbinding bezieling is.

E-Mail This Post/Page Print deze pagina