Ik coach. Ik verwonder me, probeer altijd anders naar gebeurtenissen en opvattingen te kijken: wat gebeurt hier, waarom zegt iemand dat, welk denkpatroon zit daar achter, welk verlangen, welke (on-)macht?

Wat ik waarneem, geef ik direct terug. Of het nu in een gesprek, workshop of training is. Anders leren we niet. Gebeurtenis, opvatting, houding, krijgen zo context, worden verhelderd. Verheldering creëert nieuwe mogelijkheden. Probleem wordt oplossing. Daarom ben ik alweer zo’n tien jaar geleden gaan coachen.

“Mijn kijken is actie: Mijn actie verandert jouw kijken.
Jouw kijken verandert jou en je onderneemt actie!”

Is dat niet geweldig?!

Paul Eykenduyn
Paul Eykenduyn

Iedere dag inspireert het mij, dat ik mij kan bezighouden met wat mensen beweegt!

Paul.

E-Mail This Post/Page Print deze pagina