« Terug naar het artikel

Talenten en drijfveren analyse

Als werknemer moet je weten waar je talenten liggen en hoe je die het beste tot hun recht laat komen. Vooral als de arbeidsmarkt onder druk staat, zoals nu.

Het is echter altijd belangrijk dat je aan je ontwikkeling blijft werken:

Het maken van een Gedrags-/Talentenanalyse en een Drijfverenanalyse met een coachgesprek daarover is een uiterst betaalbare investering in jezelf. Beschouw het als een sportkeuring of een APK voor je auto!

Met deze analyses snap je jouw eigen gedrag en dat van anderen en weet je wat je kunt doen om zo makkelijk mogelijk te bewegen in je werk. In het privé coachgesprek leggen we accenten op wat je lastig vindt en wat je daar concreet aan kunt doen. Met het persoonlijk actieplan zorg je er voor, dat je ook daadwerkelijk aan de gang gaat.

Heb je interesse in een Gedrags-/Talenten of Drijfverenanalyse, aarzel dan niet en [1] stuur een e-mailtje voor nadere informatie.

Wil je meer weten over mijn analyses? Kijk dan onder de tab Ondernemingen en klik door naar Aanbod > [2] Analyses.

Ik organiseer ook workshops, waarin je met een klein groepje andere mensen een dag hard aan de slag gaat. Je komt na zo’n dag thuis met je eigen analyse en een praktisch plan vol tips en ideeën.

Er worden regelmatig workshopdata opgenomen in de [3] agenda. Je kunt je inschrijven via de [4] contactpagina.


Artikel afkomstig van: https://www.eykenduyncoaching.nl

Directe link naar dit artikel: https://www.eykenduyncoaching.nl/coaching-voor-particulieren/aanbod/talenten-en-drijfveren-analyse/

Links in dit artikel:

[1] stuur een e-mailtje: https://www.eykenduyncoaching.nl/contact
[2] Analyses: https://www.eykenduyncoaching.nl/coaching-voor-ondernemingen/aanbod/analyses/
[3] agenda: https://www.eykenduyncoaching.nl/category/agenda/
[4] contactpagina: https://www.eykenduyncoaching.nl/contact

Print dit artikel