Talent Werkt!Met loopbaancoaching kun je je goed voorbereiden op de volgende stap in je carrière.

Er zijn verschillende momenten waarop loopbaancoaching van belang is:

  • Je hebt een baan, maar je verveelt je, je ervaart geen uitdaging meer of de wijze van werken in je organisatie is niet meer jouw ding.
  • Je bent tijdelijk zonder baan
  • Je wilt reïntegreren op de arbeidsmarkt
  • Je hebt een mooie baan, maar het wordt tijd voor een zinvolle en waardevolle vervolgfase.

Je kunt vandaag de dag op talloze manieren aan je loopbaan werken: variërend van een lang onderzoekstraject met assessments, psychologische tests en dergelijke tot zelfhulp aan toe. Het aantal boeken, testjes en artikelen is eindeloos. Soms helpt het echt. En anderen kiezen voor individuele, gerichte loopbaanbegeleiding.

Ook zijn er mensen die graag zelf actief zijn, zelf zoveel mogelijk willen doen en ervaren. Ze zoeken wel coaching, maar willen snel resultaat!

Speciaal voor deze groep heb ik met mijn collega Wim Schouten in 2011 een kort, krachtig en uitdagend workshoptraject loopbaancoaching ontwikkeld.

Kenmerken:

Je volgt in 6 bijeenkomsten een diepgaand loopbaan onderzoekstraject.
Het traject is geschikt voor mensen die ‘werk willen maken’ van hun toekomst: Werknemers, zij die weer aan de slag willen èn ZZP’ers. Elke groep bestaat uit gemiddeld 6-10 deelnemers.
Tussen de workshops door dien je gefocust te zijn op het uitvoeren van je eigen programma. Je bent immers wel zèlf verantwoordelijk voor je eindresultaat.
Je bent actief en zoekt ook contact met mensen om je heen met wie jij over jouw voortgang en inzichten kunt praten, vrienden en (oud)collega’s.

Als resultaten heb je na afloop:
- een helder beeld over je eigen drijfveren en kwaliteiten,
- je hebt nieuwe zin in werk en hervonden energie,
- je weet hoe je volgende baan er uitziet èn
- je hebt een actieplan hoe je die baan gaat realiseren!

Uitvoering:

Tijdens de workshops ben je actief aan de gang. Je krijgt groeps-
begeleiding en werkt veel samen met andere deelnemers:
Meer coaches tegelijkertijd voor waardevolle input en kritische feedback !

Tussen de workshops werk je aan opdrachten en oefeningen, waarvan je de uitwerkingen meeneemt naar de workshops. Dit betekent, dat je in de tussenliggende periode stevig ‘aan de bak’ moet. Maar op deze manier verkrijg je voor jezelf wel in slechts drie maanden een helder uitgewerkt, nieuw werkperspectief !

Naast het traject, kun je indien nodig aanvullende individuele coaching krijgen en na afloop bestaat de mogelijkheid tot aanvullende sollicitatiecoaching, netwerken en jobhunting.

Nadere informatie: Kijk in de Agenda voor de eerstvolgende informatie-bijeenkomsten of bel voor een afspraak.

Dit traject wordt zowel als open inschrijving en als in-company traject aangeboden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van TalentWerkt! voor uw organisatie, neem dan contact op voor een verhelderend gesprek!

E-Mail This Post/Page Print deze pagina