Als loopbaancoach help ik mijn cliënten om vanuit het verleden en heden te inventariseren wat waardevol is gebleken en waar iemands specifieke talenten liggen. Van hieruit kan gewerkt worden aan een krachtig en realistisch toekomstperspectief. Waar nodig pak ik iemand bij zijn ‘mentale kladden’ maar altijd gaat dat met mededogen en is er ruimte voor humor.

Tot dusverre hebben al mijn cliënten gezegd: “Dit had ik veel eerder moeten doen!” Ze hebben zichzelf nieuw uitzicht verschaft op werk en staan weer in hun kracht om hun eigen toekomst vorm te geven.

Bij loopbaancoaching maak ik individuele afspraken op basis van de vragen die iemand heeft. In veel gevallen hanteer ik een traject van 6-7 gesprekken, waarbij mijn klant tussendoor oefeningen doet en opdrachten krijgt uit te voeren. Ook kan een combinatie gemaakt worden van enkele van mijn DISC-analyses en een drie- of viertal coachgesprekken. Afhankelijk van je keuze ben je 3 tot 5 maanden intensief bezig met het vormgeven van een nieuwe, realistische toekomst.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van individuele loopbaancoaching? Bel of e-mail mij voor nadere informatie of voor een afspraak.

E-Mail This Post/Page Print deze pagina