Welkom op dit belangrijke onderdeel van mijn website!

Werken is een belangrijk onderdeel van ons leven. Fulltime of parttime.
Normaal gesproken werken we voor ons salaris, voor ons gezin, voor de toekomst. Vaak hebben we een baan gevonden die aansloot op onze vooropleiding, studie. Of zijn we gaan doen wat onze ouders ook deden.

Steeds meer mensen denken na of ze wel het goede werk doen, krijgen twijfels of ze wel op de goede plek zitten. Bij jongere cliënten tussen de 28 en 35 jaar hoor ik: “Zit ik wel op het goede spoor? Heb ik wel de juiste opleiding gedaan? Wil ik generalist blijven of moet ik mij juist gaan specialiseren?”
Maar ook na de 40 kan de twijfel toeslaan of erger, kun je te maken krijgen met reorganisatie en ontslag: “Wat nu, ik moet nog tot m’n 67-ste of misschien zelfs mijn 70-ste!”

Voor mijn cliënten is het vaak nieuw, onverwacht en voelt het soms ook bedreigend. Het is daarom vertrouwd een sparringpartner te hebben die als professional iedere dag met deze thema’s werkt.

Je kunt bij mij terecht voor individuele loopbaancoaching of groepsgewijze loopbaancoaching in het workshoptraject TalentWerkt!.

Ben je al zover dat je weet wat je wilt op de arbeidsmarkt maar je zoekt hulp bij netwerken en solliciteren, dan is individuele of groepsgewijze Jobcoaching een goede methode om die baan ook echt te realiseren.

Begin bij het begin.
Lees onder de tabs hiernaast eerst wat meer over mijn programma’s en kom dan kennismaken met loopbaancoaching of jobcoaching om zo meer te weten te komen. Bezoek een keer mijn gratis spreekuur in Bibliotheek Hilversum of mijn informatie-bijeenkomsten over de workshopprogramma’s TalentWerkt!.

Kijk in de Agenda voor de eerstvolgende data.
Weet je echter al genoeg, bel mij dan gerust voor een persoonlijk onderhoud.

Je bent altijd van harte welkom!

E-Mail This Post/Page Print deze pagina