Coaching voor particulierenIeder mens heeft talent. Veel mensen moeten nadenken voor zij hun talent kunnen benoemen. Anderen durven hun talent niet te ontwikkelen; te eng, te onbekend. Ze kijken vanuit de ander naar zichzelf of zijn bang te mislukken. Talent blijft onberoerd en er gebeurt dan maar al te vaak: Dus niets.

Mijn motto is: Maak Werk van je Leven! Als jij geen werk van jouw leven maakt, wie dan wel? Je leeft nu. Waarom zou je daar niet een geweldig leven van maken: echt doen wat je wilt in je werk, in een relatie, met volle aandacht genieten van iedere dag, het gevoel hebben dat je leeft, dat jij je leven zin gééft!

Blokkeer je? Kom in actie!

We ervaren allemaal periodes in ons leven, dat het niet goed gaat.
Je stagneert op je werk, kunt niet meer met je baas door één deur, loopt de kans op ontslag of je raakt thuis teveel gestresst. Kortom, geen perspectief, geen resultaat.

Als je merkt dat je blokkeert, dan is er maar één die daar wat aan kan doen. Neem dus je verantwoordelijkheid!

Je kunt cursussen lopen, gaan verhuizen, aan je relatie werken, vrienden zoeken, nieuw werk. Wat je ook onderneemt, verdoe je tijd niet!

Inspiratie en aanbod

Het kan inspirerend zijn om te lezen hoe andere mensen dit gedaan hebben. Daarom verzamel ik verhalen van mensen die geïnspireerd zijn geraakt en in actie zijn gekomen in hun werk en leven.

Eykenduyn Coaching heeft een ruim aanbod aan coachingsvormen die je kunnen helpen om zelf ook in actie te komen.

E-Mail This Post/Page Print deze pagina