Ondernemers zijn eigenzinnige mensen. Beslissingen die genomen moeten worden zijn per definitie belangrijk. Ze raken immers altijd de onderneming. Datzelfde geldt voor iedereen die gewend is zijn/haar eigen zaken te regelen: professionals, afdelingshoofden, zelfstandigen.

De vanzelfsprekendheid dat mensen naar jou luisteren, kan je blind of doof maken voor je eigen valkuilen. Voor iedereen die wel eens in z’n valkuilen is gestapt, staan er dan twee wegen open: Verdergaan op dezelfde weg tot de volgende kuil of: stoppen, overdenken, alternatieven bedenken en dàn voorwaarts.

In Personal coaching gaan we met elkaar allereerst de valkuilen dempen. Hiervoor houden we een stevig ritme aan van één gesprek per 2 à 3 weken. Input bestaat uit de combinatie van je valkuilen met je directe werkervaring. Tijdstip en locatie worden als maatwerk afgesproken.

Ik coach je op je persoonlijke overtuigingen, haal je uit balans en breng je naar nieuw evenwicht. Het resultaat is, dat je een nieuwe blik ontwikkelt op je werk en je manier van beslissingen nemen. Met behoud van jouw eigenzinnigheid!

Meer weten over de mogelijkheden van Personal coaching? Bel of e-mail mij voor nadere informatie of voor een afspraak.

E-Mail This Post/Page Print deze pagina