Paul is een goede vriend van mij, ik ken hem al een aantal jaren en samen sparren wij vaak over het leven, passies en inspiratie.

Sven DuyxSven DuyxNa 12,5 jaar in de financiële dienstverlening werd het tijd om mijn horizon te verruimen, een nieuwe bouwklus in een andere omgeving.
Ik besloot mei 2008 om te gaan werken voor KWF Kankerbestrijding, een bewuste keuze voor een ander werkterrein met méér maatschappelijke doeleinden. Hier heb ik al mijn vaardigheden en kennis uit mijn vorige banen kunnen toepassen: projectmanagement, samenwerken, structureren, analyseren en bovenal inspireren en enthousiasmeren.
Samen met partners en collega’s heb ik gebouwd aan nieuwe concepten voor fondsenwerving.

Sven DuyxDoor mijn werk bij KWF ben ik ook in aanraking gekomen met de Alpe D’HuZes, een initiatief om met sportiviteit gezamenlijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.

Het is een daverend succes geworden en het doel, zes miljoen euro bijeen te brengen, is gehaald !

En dit is Sven nou ten voeten uit:
Hij maakt werk van z’n leven!
Een fietser blijft niet stilzitten. Inmiddels werkt Sven alweer geruime tijd toch weer bij een financiële dienstverlener, maar wel een heel bijzondere: Triodos Bank. Zijn kwaliteit als verbinder en zijn kennis op het gebied van Business IT-consultancy combineert hij zo op prachtige wijze met zijn passie voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Als vriend en als coach ben ik ongelofelijk trots op hem.

E-Mail This Post/Page Print deze pagina