Kalender

 

TalentWerkt! logoOp maandagavond 16 juli a.s. van 20-22 uur organiseer ik in Bibliotheek Hilversum weer een interactieve avond over het workshoptraject Talent Werkt! en de workshops Jobcoaching, zoals deze in september a.s. weer van start zullen gaan.

Loopbaancoaching

Deze vorm van coaching is ondermeer interessant:

  • als je uitgekeken bent op je huidige baan,
  • als je wilt nadenken over nieuwe perspectieven of
  • als je te maken hebt (of krijgt) met een reorganisatie.

Je kunt je loopbaanstap wel blijven uitstellen, maar vandaag de dag helpt dat echt niet meer. Genoeg mensen raken hun werkplezier kwijt of erger, krijgen te maken met het wegvallen van mogelijkheden of zelfs met dreigend ontslag. En blijf je wachten totdat het jou gebeurt, dan ben je gewoon te laat.
Het is veel krachtiger, zelf het heft in handen te nemen en op positieve wijze aan de gang te gaan: “Onderneem je werk !”
Kennis hebben van je talenten, je kwaliteiten & waarden en die actief inzetten in de baan die écht bij je past, dat is de uitdaging waar iedereen anno nu mee te maken heeft.

Ik schets je de mogelijkheden hoe je binnen korte tijd scherp zicht krijgt op leuk en uitdagend werk en hoe je daadwerkelijk stappen zet in de voor jou passende richting.

In een kleine cursusgroep daag je jezelf uit, krijg je jouw talenten scherp en vind je een krachtige aanpak om die met hoofd en hart in te gaan zetten.

Voor wie bestemd ? Het workshoptraject Talent Werkt! is bestemd voor mensen tussen 25 en 55 jaar.

Deelnemers aan TalentWerkt! starten in september en focussen zich gedurende 3 maanden (excl. vakantieperiode) in een serie workshops op hun werktoekomst en gaan zo hun nieuwe baan vormgeven. Deelnemers realiseren nieuwe kennis en ervaring over zichzelf. Zij willen inspireren èn geïnspireerd worden door hun coach en medecursisten.
Doe je mee, dan heb je eind november je nieuwe werk scherp voor ogen en heb je begin december een actieplan om je nieuwe baan met energie en kracht in het nieuwe jaar te gaan realiseren. Zet zo je twijfels die je hebt, om in daden !

Jobcoaching

Ook verschaf ik informatie over de workshops Jobcoaching.
In deze losse workshops, die je ook als een serie kunt volgen, leer je:

  • je eigen kernwaarden kennen en je meerwaarde voor een organisatie
  • een goed cv te maken dat er uitspringt
  • met Linked In te werken (profiel maken, bedrijven zoeken èn solliciteren).

Belangstelling ? Heb je belangstelling voor deze interactieve informatieavond en wil je meteen concrete voorproefjes ervaren ?

Meld je dan hier aan o.v.v. naam, adres, email, telefoonnummer en activiteit.

Inloop vanaf 19.30 uur.
Toegang gratis !

E-Mail This Post/Page Print deze pagina