Kalender

 

Beeldhouwen Esther van der ZeeEen niet gebruikelijke activiteit op mijn website die ik graag onder de aandacht breng!

Goede coachcollega Esther van der Zee, die ik al jaren ken uit de NVO2, de landelijke Vereniging voor HR-professionals, heeft naast haar coaching- en trainingswerk een tweede passie: Beeldhouwen.
Al sinds 2005 organiseert zij sprankelende en inspirerende beelhouwweekends.

Esther over haar weekends:
“Mensen worden gelukkig van creëren. Ieder mens is creatief. Beeldhouwen is een hele mooie manier om dat in jezelf naar boven te laten komen en om te zetten in een vorm. Je kan de steen als metafoor voor jezelf zien. Door het eindresultaat los te laten staat dit proces van creëren en het plezier van het vormen centraal. De mooiste ideeën worden geboren wanneer het denkproces wordt losgelaten. Door te focussen op het vormen ontstaat ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten, die niet bedacht maar alleen ervaren kunnen worden. Men leert vertrouwen op de eigen intuïtie en op de steen die alles al in zich heeft.”

Enkele deelnemersreacties:
“Het was een geweldige ervaring! Jullie maken er samen een feest van! De open communicatie en sfeer is heel erg prettig en voelt goed.”
juni 2012, Harriet
“Bedankt voor het bijzondere weekend. Hard werken, spierpijn en genoeg om over na te denken. Ik heb meteen zin om wéér een weekend aan de slag te gaan!”
juni 2012, Froukje

Interesse? Esther organiseert dit jaar meerdere weekends.
Kijk hier voor meer informatie over data, tijden en locatie!

E-Mail This Post/Page Print deze pagina