Kalender

 

Byron Katie workshops AmsterdamOp zaterdag 23 en zondag 24 juni a.s. bezoekt Byron Katie weer Nederland.
Katie leert je met The Work, hoe je liefdevol afscheid kunt nemen van je belemmerende overtuigingen.

“Belemmerende overtuigingen, nee joh, daar heb ik geen last van!” hoor ik je zeggen?
Het zijn de ideeën over je partner, je kinderen, de buren of vrienden. Hoe ze zouden moeten zijn, zodat jij je niet meer afgewezen voelt, alleen voelt, jij je geen zorgen meer hoeft te maken, je een prettiger relatie met ze kunt hebben. Herkenbaar?

En zo is het met alles: Je collega’s, je werkgever, je huis, je kleding, je figuur, geld en net zo goed ziek worden en de dood. Ons hersenen maken overuren met het piekeren over wat er kàn gebeuren of hoe het zou mòeten zijn.

Wat je ook doet, yoga, op je hoofd staan of intensief gaan sporten, ze werken allemaal voor de korte termijn. Wil je echt af van dat gepieker, dan is The Work wellicht wat voor jou!

Met The Work creeër je rust en evenwicht voor jezelf. Je lost je spanningen op en je leeft prettiger.

Data:
Zaterdag 23 juni en zondag 24 juni 2012

Entree:
Zaterdag 19.00-21.00 € 20,-
Zondag 10.00-17.00 € 80,-
Reservering niet nodig.

Locatie:
Montessori College Oost Amsterdam
Amsterdam, Polderweg 3

Let op: Ben je op deze dagen verhinderd, geef je dan op voor een workshop via mijn contactpagina. Zelf ben ik 9 dagen in training geweest bij Katie (The School for The Work, Bad Neuenahr 2008) en mag anderen faciliteren. Ik leer je met een klein groepje in één middag de 4 vragen en de omkeringen toepassen op je eigen overtuigingen. Kijk verder onder Particulieren onder Aanbod.

E-Mail This Post/Page Print deze pagina