Doen vanuit ZijnOp een stralende dag ontmoette ik Ineke Schaper, Noloc-collega en schrijfster van het boek Doen vanuit Zijn. Al snel raakten we in gesprek over de zin van Zen en Zijn. Uit haar tas toverde zij haar prachtig vormgegeven boek dat de ondertitel draagt: Baan je eigen weg in het veld van onbegrensde mogelijkheden.
Geen sinecure voor even een paar uurtjes leeswerk. Maar wat een uitnodiging !

Paul de Blot schreef over dit boek: “Op een heldere en vlot leesbare manier heeft Ineke Schaper een praktisch, ervaringsgericht boek geschreven over de bezieling van je doen door je diepste inspiratie op zijnsniveau, of anders gezegd: om je diepste verlangens op zijnsniveau concreet te maken in je doen. Ik wens de lezer van dit boek nieuwe spirit toe in leven en werk. ”

En Jan van Delden: “Dit boek gaat over leren leven vanuit je werkelijke potentie. Het is een helder en toegankelijk hulpmiddel om zicht te krijgen op al je idee├źn en overtuigingen omtrent wie je denkt te zijn en op alles wat je denkt dat jou gelukkig/ongelukkig maakt. Het gedegen zelfonderzoek, waar dit boek toe uitnodigt, kan heel ondersteunend werken om een antwoord te vinden op de grote levensvraag “Wie ben ik?” Het kan je helpen om duurzaam geluk en vrede te vinden.”

Kortom, een aanrader om eens goed voor te gaan zitten. Waar een ontmoeting al niet toe leidt !

Ineke Schaper, Doen vanuit Zijin.
Verkrijgbaar o.a. bij Bol.com: Doen vanuit Zijn

E-Mail This Post/Page Print deze pagina