Maak jij werk van je eigen werk? Dan zit je dus op LinkedIn*.
LinkedIn ontwikkelt zich steeds meer tot een platform, dat bij werving & selectie intensief gebruikt wordt door recruiters en HR-functionarissen.
Werkgevers gebruiken steeds meer on-line werving en selectie om snel te voorzien in hun vacatures, waarbij ze kunnen kiezen uit een grotere groep belangstellenden.

Ook voor werknemers is het internet een niet meer weg te denken bron van informatie over werkgevers en hun vacatures.
LinkedIn wordt steeds dynamischer qua toepassingen.

Inmiddels is er voor bedrijven en organisaties een plug-in ontwikkeld die men kan opnemen in on-line vacatures. Ik verwacht, dat deze plug-in snel een algemeen gebruik gaat worden.

Zoek je een leuke baan en zie je die voorbijkomen, dan kun je met de plug-in een kort cv. + brief van jezelf met een druk op de knop doorzenden aan de werkgever. Zo sta je absoluut vooraan in een sollicitatieronde. Je reactiesnelheid wordt immens versneld en daarmee groeien je kansen. Hieronder zie je een voorbeeld van een sollicitatie op een vacature, die met de plug-in is aangemaakt.

* Heb je nog geen LinkedIn profiel aangemaakt, doe dat dan. Ga naar Linked In profiel aanmaken, vul je gegevens in en voila, je bent on-line bereikbaar en ook jij vergoot je kansen op een leuke baan!

Solliciteren met Linked In

E-Mail This Post/Page Print deze pagina