3 februari 2011

Uit het harnas!

Uit het harnas!Een helder en inspirerend boek over authentiek en verantwoord leiderschap.

Paulien Assink: “Het harnas is een illusionaire gevangenis waarin mensen zich opsluiten, waardoor zij zich afscheiden van zichzelf en elkaar. Het is alles wat mensen tegenhoudt om de eigen grenzen te overstijgen”.

Ieder van ons is er bij gebaat om zichzelf diep in de ogen te kijken en zich af te vragen of dit het leven is dat we willen leiden, of we echt vanuit onze innerlijke kracht ons zelf, onze dierbaren, onze omgeving en de wereld het beste geven dat we te bieden hebben. Dat vraagt om een nieuw persoonlijk leiderschap, een authentieke verbinding met het werk dat we kiezen en vormen en een verbinding met de mensen om ons heen.

Assink biedt via de vier dimensies van spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek leiderschap een omvattende visie op onze eigen ontwikkeling, van teams, organisaties en uiteindelijk de wereld. Het boek biedt een keur aan verhalen en oefeningen waarmee jij je zelf kunt ontwikkelen om een authentiek en verantwoord leider van jezelf en je omgeving te worden.

Ik vind het al jaren absoluut een aanrader voor iedereen die een authentieke, eerlijke richting wil geven aan zijn/haar eigen leven en zo het verschil wil maken. Bevrijd jezelf ook uit je eigen harnas !

 

Je kunt het boek bestellen bij o.a. bol.com: Uit het harnas!

E-Mail This Post/Page Print deze pagina