« Terug naar het artikel

24/7: A Life in A Day

Artikel uit de categorie 'Inspiratie | Foto's en filmpjes, Inspiratie'

Filmmakers Ridley Scott en Kevin MacDonald zijn op You Tube het experiment aangegaan om een documentaire te maken over één dag op aarde: A Life in A Day. Ze kozen 24 juli uit als dè dag: 24/7 het symbool als het gaat om 24 uur bereikbaarheid.

Alles wat op de wereld op 24 juli 2010 gebeurde in de levens van doodnormale mensen, werd bijeengebracht om zo één wereldwijde of ‘globale’ indruk te maken van het leven op aarde. Iedereen mocht filmpjes aanleveren via You Tube. En dat hebben de bedenkers geweten: Ruim 80.000 mensen van over de hele wereld leverden een bijdrage. Een prachtig experiment, dat zal uitmonden in een film, die in première zal gaan op het Sundance Festival in januari 2011.

Waarom dit project op mijn website ?

Kortom, het leven is het experiment waard. Onderneem je werk, onderneem je leven: Doe iets nieuws, inspireer, durf!
Hieronder vind je de trailer op You Tube van dit weergaloze project.

 

Op de site [1] A Life in a Day vind je deze trailer ook en kun je dwalen door dit experiment. En vraag je eens af terwijl je door dit experiment dwaalt: Waar ligt mijn kracht, mijn vernieuwing ? Waar ligt vandáág mijn experiment ?!


Artikel afkomstig van: https://www.eykenduyncoaching.nl

Directe link naar dit artikel: https://www.eykenduyncoaching.nl/2010/09/01/inspiratie/fotos-en-filmpjes/247-a-life-in-a-day/

Links in dit artikel:

[1] A Life in a Day: http://www.youtube.com/user/lifeinaday

Print dit artikel