Jarenlang heb ik allerlei creatieve hobby’s gehad. Om daar mijn werk van te kunnen maken is altijd een droom geweest, wat in januari 2007 realiteit werd.

Ik kwam al enige tijd als klant bij Casa-Luca in Lelystad om kralen en onderdelen, voor mijn hobby sieraden maken, te kopen. De eigenaresse vroeg mij na verloop van tijd, er eens over na te denken om mede-eigenaresse te worden. Na een flinke groeispurt kwam ze handen tekort.

Om van mijn hobby mijn werk te maken, was geen moeilijke keuze. Ik kon mijn sterke klantgerichtheid bij mijn laatste werkgever steeds minder kwijt. Ongelofelijk, maar waar.

Nu is het mijn dagelijkse uitdaging om elke klant van ons atelier tevreden de deur uit te zien gaan. Zoals workshoppers die zichzelf helemaal niet creatief vinden en die stellen dat zij twee linkerhanden hebben inspireren mij, om hen juist wel hun creativiteit te laten ontdekken!

Karin BlokkerKarin BlokkerNog meer voldoening geeft het als een grote opdrachtgever die in eerste instantie bij een concurrent armbanden inkoopt als geschenk voor buitenlandse relaties, ontevreden is over de geleverde kwaliteit en deze vervolgens bij Casa-Luca laat restylen. Wat zelfs een vervolgorder opleverde.

In het afgelopen jaar hebben we delftsblauwesieraden.nl opgezet. Hiermee in het hobbyblad “Leuk idee” gestaan met 2 ontwerpen uit ons atelier. We denken ook aan een site speciaal voor bruidssieraden!

Inmiddels is Casa-Luca uitgegroeid tot een bedrijf dat bekend staat om z’n persoonlijke aandacht en huiselijke sfeer. Een internetwebshop, veel leuke en gezellige workshops (in de zaak en op locatie) en opdrachten vanuit het bedrijfsleven. Denk aan relatiegeschenken, verjaardagscadeaus, een jubileumgeschenk met een persoonlijk op maat gemaakt sieraad of het verzorgen van een teamuitje. Zo verzorgden wij in het Dolfinarium Harderwijk een middagworkshop voor ruim 100 personen. Super!

Ik heb mijn mooiste droom gerealiseerd. Je bent van harte welkom in ons atelier aan de Kolkweg in Lelystad of neem eens een kijkje op onze website www.casa-luca-beads.nl

Karin Blokker.

E-Mail This Post/Page Print deze pagina